четвъртък, 16 октомври 2014 г.

ЗА БОЛКИ В СТАВИТЕ КРЕВИЛ ГЛЮКОЗАМИН БАЛСАМ



!!! НОВО !!! 


КРЕВИЛ ГЛЮКОЗАМИН БАЛСАМ 250мл

Общо действие на крема
• Облекчава болката в мускулите и ставите. 
• Успокоява и отпуска мускулната тъкан.
• Подобрява кръвообръщението. 


• Възстановява подвижността на ставите.
• Контролира възпалителните процес
Ефактивен при артрози,артрити,ревматични болки,невропатии,затоплящо действие.

Crevil Глюкозамин балсам съдържа уникална комбинация от глюкозамин и ценни етерични масла като евкалиптово масло, метилсалицилат, камфор и капсицин. Представлява натурален масажен крем, който омекотява и тонизира кожата. Вложените активни съставки, съдействат за освежаване, релаксиране и намаляване усещането за дискомфорт при покой и движение на опорно-двигателния апарат.

Профил на продукта: Crevil Глюкозамин балсам съдържа уникална комбинация от успокояващи съставки. Прилагането му върху кожата е доказано- ефективно. Бързо и ефективно глюкозаминът се усвоява през кожата, което го превръща в идеалната активна съставка за възстановяване на съединителната тъкан в кожата и ставите, като заедно с това намалява болките в тях.

Активни съставки: Глюкозамин, масло от евкалипт,масло от смърч, метилсалицилат , камфор и капсицин.

За външна употреба. Да се нанася само върху здрава и неувредена кожа. Избягвайте контакт с лигавиците и очите. Измийте ръцете си след нанасянето. Не е подходящ за малки деца.

Състав и действие:
Глюкозаминът се усвоява през кожата, което го превръща в идеалната активна съставка за възстановяване на съединителната тъкан в ставите, като заедно с това намалява болките в тях. Той стимулира производството на синовиална (смазваща) течност в ставните капсули, осигурява гладкото движение на ставите, а в същото време служи и като градивен материал на хрущялната тъкан.

Метилсалицилатът е лекарствено средство производно на аспирина. Метилалицилат се абсорбира бързо през кожата и има аналгетично действие -използва се широко като средство за облекчение на мускулни и ставни болки.
Капсицин е наричан още “най-лютия” от всеки друг лют пипер. Капсицин е признат за ефективен при лечение на артроза. Локално приложен, капсицина оказва ревулсивен ефект, зачервяване на кожата, повишение на температурата, намаляване на болката. Тези ефекти на капсицина се дължат на способността му да блокира клетките, освобождаващи субстанция „Р“, която е най-вероятният фактор, обуславящ болката и възпалителните процеси при редица заболявания: ревматоиден артрит, остеортрит, невропатии и други.
Евкалиптовото масло облекчава ставни и мускулни болки, като за тази си функция, то комбинира своите противовъзпалителни и аналгетични свойства. Препоръчва се при равматични болки, лумбаго, разтегнати сухожилия или мускули, крампи и дори при невралгии.
Противовъзпалителните свойства на маслото от камфор са полезни при облекчаване на ставни болки в резултат на ревматизъм и артрит.
Маслото от смърч има силно противовъзпалително,антиревматично,антисептично и затоплящо действие.Облекчава спазми и крампи в мускулатурата,намаля възпалението и болките от артрит и ревматизъм.
ПРОТИВОПОКАЗНО е приложението при разширени вени,гнойни процеси,върху нарушена кожа,висока температура.

Препоръчителна цена 12,40лв
ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ И ДРОГЕРИИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА
ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ 0700 10 246